Yun Nam Hair Care PENIPU ????


hi. Assalamulaikum...

As you see the tittle. PENIPU.is it really Yun Nam Hair Care Penipu? Yun Nam Hair Care CHEAT MONEY?ok. ok.... aku pun tak tahu perkare sebenar..but due to the feedback from custemerzzzzz.....hmm.. sadly to say lah kan,,,


blog yang paling best yang ni.


tak habis dengan tu.. aku bace bace.. tetibe aku jumpe yang ni pulak.


ok. sekarang aku mcm agak percaya dengan dorang and now, I scary scary gitu ngan Yun Nam ni. errr...

#ape pun. benda tak tahu betul ke tak. kalau kau tak percaya. feel free to try, tengak sama tak pengalaman dengan 'mangsa'. kalau semua ni hanya fitnah semata. sila buat entry korang and betulkan segala fitnah.

wassalam.






4 comments:

mesra simbolon said...

Sy dah buat kat yunnam selama sebulan dengan bayaran beribu tp still sama xde perubahan pun i rasa.rambut gugur bnyak dan gatal

Bella Zaara said...

Saya baru je blk dr yun nam...jalan cerita pujukan mereka mmng sama dgn entri blog yg pertama tu.dia tahan x bagi cuci rambut yg dh dilumur dgn herba tu.last2 bayar 130 baru dia cuci rambut.free ntah kmana...kalau bukan wanita bertudung dh sy keluar cuci rambut kt tandas awam thn balik rmh terus.terus2 desak suruh ambik pakej.dh la x mesra pelanggan langsung.seram betul yun nam.sapa yg bercadang nak pegi baik batalkan niat tu.

Anonymous said...

Just got back from yun nam. Yea, i wish that i knew all these earlier. Just now i was forced to pay for RM150 treatment and then another RM500 for 10 sessions. They do psycho the customers. Dont go there!

KHAI BATISTA said...

mnyesal tak baca dlu...aq dah terkena benda yg sama..tp yg aq rsau aq sdh sign surat entah apa aq pun tk baca..

SEGALA YANG BERADA DI ATAS INI ADALAH HAK MILIK BLOG INI