Yun Nam Hair Care PENIPU ????


hi. Assalamulaikum...

As you see the tittle. PENIPU.is it really Yun Nam Hair Care Penipu? Yun Nam Hair Care CHEAT MONEY?ok. ok.... aku pun tak tahu perkare sebenar..but due to the feedback from custemerzzzzz.....hmm.. sadly to say lah kan,,,


blog yang paling best yang ni.


tak habis dengan tu.. aku bace bace.. tetibe aku jumpe yang ni pulak.


ok. sekarang aku mcm agak percaya dengan dorang and now, I scary scary gitu ngan Yun Nam ni. errr...

#ape pun. benda tak tahu betul ke tak. kalau kau tak percaya. feel free to try, tengak sama tak pengalaman dengan 'mangsa'. kalau semua ni hanya fitnah semata. sila buat entry korang and betulkan segala fitnah.

wassalam.






5 comments:

mesra simbolon said...

Sy dah buat kat yunnam selama sebulan dengan bayaran beribu tp still sama xde perubahan pun i rasa.rambut gugur bnyak dan gatal

Bella Zaara said...

Saya baru je blk dr yun nam...jalan cerita pujukan mereka mmng sama dgn entri blog yg pertama tu.dia tahan x bagi cuci rambut yg dh dilumur dgn herba tu.last2 bayar 130 baru dia cuci rambut.free ntah kmana...kalau bukan wanita bertudung dh sy keluar cuci rambut kt tandas awam thn balik rmh terus.terus2 desak suruh ambik pakej.dh la x mesra pelanggan langsung.seram betul yun nam.sapa yg bercadang nak pegi baik batalkan niat tu.

Anonymous said...

Just got back from yun nam. Yea, i wish that i knew all these earlier. Just now i was forced to pay for RM150 treatment and then another RM500 for 10 sessions. They do psycho the customers. Dont go there!

KHAI BATISTA said...

mnyesal tak baca dlu...aq dah terkena benda yg sama..tp yg aq rsau aq sdh sign surat entah apa aq pun tk baca..

Sharon Chin said...

Yes, mereka pandai tertangkap pelanggan dgn cara psychology. Saya baru ke Yun Nam di KL semalam kerana masih ada pakej dgn mereka (tertipu di Kuantan branch yg kata nak renovation sahaja ttp sebenarnya tutup selama lamanya). Kawan minta tolong membeli hair growth lotion. Consultant saya kata harga hari formula 6 adalah utk rambut tumbuh.1 botol 10 ml berharga RM 360. Sekarang ada promosi 50 percent diskaun, hanya berharga RM180 sebotol (10 ml). Bila kawan saya kata dia beli dgn pakej around RM700. Consultant itu terus kata dia ada pakej itu, 10 botol free 2 botol dgn harga RM728.14. Harganya terus turun macam turun bukit Cameron. Kemudian saya tolong kawan beli, yg 2 botol yg percuma itu dia bagi herba formula 3 pula, benda yg lebih murah.. dalam kertas tercatat free 2 botol herba formula 6. Inilah cara mereka menipu.
Satu perkara yg saya dapati ialah jika anda asyik kata tak mahu, harga pakej yg di offer akan terus turun macam turun bukit juga dan byk free gift atau treatment akan dibagi sehingga tertangkap anda memberi pakej treatment dgn mereka. Berhati hati semasa di Yun Nam. Saya ia
lah salah seorang mangsa trap mereka

SEGALA YANG BERADA DI ATAS INI ADALAH HAK MILIK BLOG INI