Yun Nam Hair Care PENIPU ????


hi. Assalamulaikum...

As you see the tittle. PENIPU.is it really Yun Nam Hair Care Penipu? Yun Nam Hair Care CHEAT MONEY?ok. ok.... aku pun tak tahu perkare sebenar..but due to the feedback from custemerzzzzz.....hmm.. sadly to say lah kan,,,


blog yang paling best yang ni.
tak habis dengan tu.. aku bace bace.. tetibe aku jumpe yang ni pulak.


ok. sekarang aku mcm agak percaya dengan dorang and now, I scary scary gitu ngan Yun Nam ni. errr...

#ape pun. benda tak tahu betul ke tak. kalau kau tak percaya. feel free to try, tengak sama tak pengalaman dengan 'mangsa'. kalau semua ni hanya fitnah semata. sila buat entry korang and betulkan segala fitnah.

wassalam.

_____________________________________________________________


TIPS RAMBUT LEBAT 30 SAAT DENGAN TOPPIK !
Ramai di antara kita yang risau akan keguguran rambut yang tidak diingini. Tiada banyak kaedah yang boleh menterbalikkan kesan keguguran rambut. Namun demikian, masih terdapat cara untuk menyembunyikan rambut nipis dengan serta-merta. Anda boleh melakukannya dengan TOPPIK dalam hanya 30 saat!






Adakah anda sedang menghadapi kebotakan ataupun mempunyai kawasan nipis di sekitar garis rambut? Dengan masalah ini, anda mungkin berasa rimas. Anda hanya ingin mempunyai hari yang biasa di luar tanpa berasa tidak selesa kerana kekurangan rambut. Rambut yang menjadi lebat secara serta-merta mungkin dianggap sebagai keajaiban yang luar biasa, tetapi ia dapat dicapai dengan TOPPIK!







TOPPIK Hair Building Fibers ialah serat semula jadi yang digunakan pada kawasan rambut nipis untuk memberikan anda rambut yang lebih lebat dan sempurna. Dengan penggunaan keratin organik, protein yang juga boleh didapati dalam rambut manusia semula jadi, serat-serat ini menebalkan setiap helai rambut. Hal ini menyebabkan rambut kelihatan lebih lebat dengan serta-merta kerana terdapat penarikan segera yang kuat pada rambut. TOPPIK Hair Building Fibers boleh menyembunyikan kawasan rambut nipis dengan menambah kelebatan rambut anda. Serat-serat tersebut boleh digunakan oleh sesiapa sahaja tanpa mengira umur ataupun jantina, kerana ianya sesuai dengan mana-mana jenis rambut.






Teknologi bagi serat-serat yang luar biasa ini ialah teknologi Nano yang amat maju. TOPPIK Hair Building Fibers dikenakan tenaga statik, memberikannya daya kuat untuk kekal pada setiap helai rambut sepanjang hari. Tambahan pula, sifat-sifat organik TOPPIK Hair Building Fibers tanpa penggunaan bahan kimia atau bahan tambahan yang berbahaya menjadikan serat-serat bersifat hypoallergenic dan selamat untuk kegunaan seharian kerana ianya tidak akan menyebabkan kekeringan atau gatal-gatal pada kulit kepala. Bukan itu sahaja, penggayaan rambut pada setiap hari pasti bukan isu kerana TOPPIK Hair Building Fibers serasi dengan sebarang produk rambut. Malahan, serat-serat ini tahan air hujan, keringat dan rintangan angin. Hal ini mengakibatkan penggunaan yang sangat mudah setiap hari, mahupun untuk aktiviti luar. Lihatlah ulasan pengguna kami yang berpuas hati di https://toppikmalaysia.com/products/toppik-fibers/testimony/.









Lawati https://toppikmalaysia.com/shop/ sekarang untuk melihat apa yang ditawarkan! Sila lihat halaman FAQ TOPPIK Malaysia di https://toppikmalaysia.com/faq/ untuk penjelasan lanjut mengenai sebarang pertanyaan. Ikutilah kami untuk tawaran yang lebih menarik!

Laman Web Rasmi: toppikmalaysia.com

Facebook / Instagram / Youtube: toppikmalaysia



5 comments:

mesra simbolon said...

Sy dah buat kat yunnam selama sebulan dengan bayaran beribu tp still sama xde perubahan pun i rasa.rambut gugur bnyak dan gatal

Bella Zaara said...

Saya baru je blk dr yun nam...jalan cerita pujukan mereka mmng sama dgn entri blog yg pertama tu.dia tahan x bagi cuci rambut yg dh dilumur dgn herba tu.last2 bayar 130 baru dia cuci rambut.free ntah kmana...kalau bukan wanita bertudung dh sy keluar cuci rambut kt tandas awam thn balik rmh terus.terus2 desak suruh ambik pakej.dh la x mesra pelanggan langsung.seram betul yun nam.sapa yg bercadang nak pegi baik batalkan niat tu.

Anonymous said...

Just got back from yun nam. Yea, i wish that i knew all these earlier. Just now i was forced to pay for RM150 treatment and then another RM500 for 10 sessions. They do psycho the customers. Dont go there!

KHAI BATISTA said...

mnyesal tak baca dlu...aq dah terkena benda yg sama..tp yg aq rsau aq sdh sign surat entah apa aq pun tk baca..

Sharon Chin said...

Yes, mereka pandai tertangkap pelanggan dgn cara psychology. Saya baru ke Yun Nam di KL semalam kerana masih ada pakej dgn mereka (tertipu di Kuantan branch yg kata nak renovation sahaja ttp sebenarnya tutup selama lamanya). Kawan minta tolong membeli hair growth lotion. Consultant saya kata harga hari formula 6 adalah utk rambut tumbuh.1 botol 10 ml berharga RM 360. Sekarang ada promosi 50 percent diskaun, hanya berharga RM180 sebotol (10 ml). Bila kawan saya kata dia beli dgn pakej around RM700. Consultant itu terus kata dia ada pakej itu, 10 botol free 2 botol dgn harga RM728.14. Harganya terus turun macam turun bukit Cameron. Kemudian saya tolong kawan beli, yg 2 botol yg percuma itu dia bagi herba formula 3 pula, benda yg lebih murah.. dalam kertas tercatat free 2 botol herba formula 6. Inilah cara mereka menipu.
Satu perkara yg saya dapati ialah jika anda asyik kata tak mahu, harga pakej yg di offer akan terus turun macam turun bukit juga dan byk free gift atau treatment akan dibagi sehingga tertangkap anda memberi pakej treatment dgn mereka. Berhati hati semasa di Yun Nam. Saya ia
lah salah seorang mangsa trap mereka

SEGALA YANG BERADA DI ATAS INI ADALAH HAK MILIK BLOG INI