My SportRec Generasi


Assalamualaikum..

Kali ni aku nak share video yg indah di lihat tp mungkin boring kalau tak di hayati.

sebeno beno beno nyo aku nak masuk kan video dlm blog sbb nak jimatkan space laptop aku ni. almaklom la. nak beli extra external hardisk tak mampu. mau tak nye. harga beratusan. tak mampu. haha.

Ni video My Generasi saje je nak buat ala ala JinnyBoyTv punye....

Real Video di SINI

Ni bebudak nakal SRD2Am yg punye.




video

jeng jengggg..
hebat tak. walaupun kami di universiti yg sibuk dengan assignment bagai
kami tak lupe permainan mase bebudak. 
My SportRec Generasi
hahhah..






No comments:

SEGALA YANG BERADA DI ATAS INI ADALAH HAK MILIK BLOG INI