Barangan Pelajar Uni

Assalamualaikum.

Lame betul tak update blog. berhabuk ke? jap. nak amek vacuumm.. hohooo.

Now, dah start cuti sem. 2bulan woo.. Nak buat ape la kt rumah ni.. Dah la dok sorg2 bersama kucing.
Kucing tu pulak bukan nak main dengan kite. sibuk tido. pastu menggatal dengan kucing jiran. Dia tak tahu. Yang dia ngorat tu anak dia. ish2.. Binatang2. haha,..

Cuti ini aku ingat nak buat lesen kereta, tp tu la.. banyak halangan. lepasan abeh Dip nnti je lah nampak nye.

Kali ini aku nak share sikit ttg HOTSTUFF.. Bukan manusia. tp barangan yg sering di gunakan di asrama aku. ini ape yg aku nampak. dan menjadi adat pada students. terutama mahasiswi2.. hihi... just nak share je. senang adik2 yg bakal nak masuk U sediakan. hihiii.. :)


BARANGAN 1

TUDUNG KANGAROO
Kenape menjadi HOT STUFF??
*murah. RM5
*mudah dipakai
*banyak pilihan warna


BARANGAN 2

MUSIC AND STUDY
Kenape menjadi HOT STUFF??
*release tention
*style gitu
*boleh dgr pakwe2 nyayi
*tembahkan semangat

BARANGAN 3

POWER BALANCE
Kenape menjadi HOT STUFF??
dorang kate:
*bg tenaga
*pakwe hensem2 pakai ni
*style meyh
*banyak kalerr


BARANGAN 4


BAJU JERSEY
Kenape menjadi HOT STUFF??
if dekat UiTM Perlis:
*murah
*lawa
*walopon barangan siam
*boleh borong dekat PADANG BESAR
*merupakan baju kelas,kelab


BARANGAN 5

WATER HEATER
Kenape menjadi HOT STUFF??
*sape yg dok asrama menti gune
*malam3 buat air teh
*boleh mandi air panas
*boleh masak sup

BARANGAN 5

MAKANAN SEGERA
Kenape menjadi HOT STUFF??
*jimat
*malas keluar
*malam2 boleh makan
*senang di dapati



Haaa.. Ini berdasarkan pengalaman aku la. 
Yg tudung tu mmg betul. sampai aras aku ade yg x berani nak jemur kt luar. 
Takut kene curi. ahaks..

^__^


2 comments:

maria firdz said...

Murahnya tdung tu... Hehe... Part last tu... Mmg x ketinggalan dik... Wajib de stok bg pljr uni... Hehe... Tpi akk dr dulu x minat makan megi...

Atiqah Aziz said...

@maria firdz

bagus kalau tak minat. bukan elok pon kak.. lem gitu. hhaha

SEGALA YANG BERADA DI ATAS INI ADALAH HAK MILIK BLOG INI