Institut Pengajian Tinggi (IPT) :))



okeyh. aku dah isi UPU. pening gak lah nak buat keputusan berdasarkan result aku yg tak berape nak cemerlang uh. tp tak pe. yg penting kite kena bersyukur kan..

okeyh. yg kt bawah nih adalah program diploma yg aku pilih. yg nih je yg termampu. haha..


KEMASUKAN KE IPTA


KEMASUKAN KE ILKA

aku pon tak tahu kat mane rezeki aku. harap2 antara yg di atas nih ade lah yg tersangkut. amin2.

aku tak berape nak tahu ttg KKTM. just apply je. yg aku tahu. KKTM adalah benda yg baru. program yg aku pilih tu pon adalah baru. MARA tengah sahut cabaran. haha. aku pon ngan confident apply. EVEN aku tak tahu pon ttg bende alah tuh. haha. yg pinting program uh berkaitan ngan BIOLOGY AND PHYSICS. kalo aku berjaye ke KKTM, aku merupakan pasukan PERTAMA belajar ttg KEJURUTERAAN INSTUMENTASI BIO PERUBATAN. kalo search kt GOOGLE pon... tak bnyak yg akan keluaq. coz bende nih baru je. tak sampai setahun. soo... aku harap aku BOLEH! bantulah aku YA ALLAH . amin.

selain kat UPU aku apply ALAM gak. tp x de rezeki. KERANA KETINGGIAN TIDAK MENCUKUPI. haha.... funny tol :))

next , aku apply gak KPLSPM.. yg nih tok jadi cikgu..
1-> jd cikgu PENDIDIKAN JASMANI (SJKC)
2->jd cikgu SAINS PENDIDIKAN RENDAH (SJKC)

#tapii. aku terdelete ni pin aku. kene beli baru lah nampak nye.. ish2....

oke lah.. assalamualaikum :))




2 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

Apply je semua sebab kita tak tahu akan datang mcm ne kan.. Eh pertama kali dgr kktm tu.. Mse zmn ena dlu xde.. Huuuu.. Anyway all de best for u sis.. Amin

tyqa said...

mmg dah pon. semua nye dah apply. xde yg tertinggal. haha... tQ ye... amin :))

SEGALA YANG BERADA DI ATAS INI ADALAH HAK MILIK BLOG INI